23
MAJ
2017

Vi søger ny landssekretær

Posted By :
Comments : 0

Europæisk Ungdom søger en engageret og dygtig landssekretær med start fra 1. juli 2017 eller snarest derefter.

Landssekretæren har ansvaret for foreningens sekretariat på Frederiksberg. En stor del af det administrative arbejde på kontoret foregår alene, men du kommer også til at arbejde tæt sammen med Formandskabet som består af landsformanden, den organisatoriske og den politiske næstformand. Du vil også samarbejde med landskasseren. Derudover deler vi kontor med Den Danske Europabevægelse, og der er et fedt fællesskab på kontoret, så helt alene bliver du ikke.

Din primære opgave er at varetage den daglige drift af organisationen, herunder medlemsadministration. Du vil for nogle medlemmer være det første møde med foreningen. Landssekretæren står for at tjekke vores info-mailadresse og administrere denne, lave medlemsregistrering i vores administrationssystem, og er derudover også ansvarlig for udarbejdelsen af den årlige DUF tips-ansøgning. Endelig fungerer landssekretæren som administrativt bindeled med en vigtig kommunikativ funktion og sparringspartner til Formandskabet.

Vi ser gerne, at du:

  • Er struktureret, kan arbejde selvstændigt og har en høj grad af ansvarsbevidsthed
  • Har gode IT-kundskaber og gode kommunikationsevner
  • Har erfaring fra foreningsarbejde og lyst til at arbejde tæt sammen med unge frivillige
  • Har erfaring med mødeplanlæggelse
  • Har gode engelskkundskaber
  • Har sympati for Europæisk Ungdoms værdier og ser positivt på europæisk integration
  • Har lyst til at være hos os i mindst et år

Til gengæld tilbyder vi en sjov og spændende arbejdsplads med masser af unge mennesker (primært studerende mellem 18-30 år) i en politisk organisation i høj udvikling. Der er mulighed for at få et godt netværk indenfor ungdomspolitik og EU-politik, blandt andet ved at deltage i seminarer, konferencer og receptioner. Derudover er der også mulighed for at deltage i forskellige kurser udbudt af DUF. Arbejdstiden er 12 timer om ugen. Der kan forekomme arbejde i weekenderne og om aftenen – omfanget vil dog være begrænset. Hvis du er studerende, er vi selvfølgelig fleksible i forbindelse med eksamensperioder.

Lønnen er 110 kr. i timen + feriepenge, og du vil blive oplært af den nuværende landssekretær.

Spørgsmål om arbejdet er meget velkomne til Landsformanden Marcus Duch på marcus@euro.dk eller på tlf. +45 26 16 27 13

Ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger skal være os i hænde senest den 11. juni 2017 og sendes per mail til marcus@euro.dk. Samtaler forventes afholdt i ugerne umiddelbart efter deadline.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Europæisk Ungdom er en politisk forening drevet af frivillige med interesse for EU og Europa. Der er ca. 550 medlemmer fordelt i 6 lokalforeninger. Foreningens formål er at oplyse unge om europæiske forhold og at arbejde for en styrket europæisk stemme i den offentlige debat i Danmark. Du kan læse mere om organisationen på www.euro.dk.

Om forfatteren