20
MAR
2018

VI SØGER EN ØKONOMISK MEDARBEJDER!

Posted By :
Comments : 0

SKAL DU VÆRE VORES NYE ØKONOMISKE MEDARBEJDER?

Europæisk Ungdom søger en engageret og dygtig student med start fra 15. april 2018 eller snarest derefter.

Økonomimedarbejderen har ansvaret for foreningens opfølgning på rapport til Europa-Nævnet ved brug af nævnsmidler samt ad hoc hjælp med bogføring. En stor del af det administrative arbejde på kontoret foregår alene eller i samarbejde med vores landssekretær, men du kommer også til at arbejde tæt sammen med Formandskabet som består af landsformanden, den organisatoriske næstformand og den politiske næstformand. Derudover deler vi kontorer med Den Danske Europabevægelse, så helt alene bliver du ikke!

Din primære opgave er at varetage Europa-nævnsmidler, sikre kontrol heraf og løbende opfølgning på brugen af disse midler. Derudover vil det også være din rolle at bistå vores Landskasserer med økonomien, herunder udbetaling af rejserefusion samt bogføring af diverse udgifter.

Vi ser gerne, at du:

  • Er struktureret, kan arbejde selvstændigt og har en høj grad af ansvarsbevidsthed
  • Har gode IT-kundskaber og gode kommunikationsevner
  • Har erfaring fra foreningsarbejde og lyst til at arbejde tæt sammen med unge frivillige
  • Har erfaring med regnskab og bogføring
  • Har sympati for Europæisk Ungdoms værdier og ser positivt på europæisk integration

Til gengæld tilbyder vi en sjov og spændende arbejdsplads med masser af unge mennesker (primært studerende mellem 18-30 år) i en politisk organisation i høj udvikling. Arbejdstiden er 7 timer om ugen. Hvis du er studerende, er vi selvfølgelig fleksible i forbindelse med eksamensperioder.

Du vil blive oplært af den nuværende landssekretær samt organisatoriske næstformand.

Spørgsmål om arbejdet er meget velkomne til næstformanden Casper Pedersen på casper@euro.dk eller på tlf. +45 42 22 77 35.

Ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger skal være os i hænde senest den
28. marts 2018 og sendes per mail til casper@euro.dk. Jobsamtaler afholdes i staten af april måned.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Europæisk Ungdom er en politisk forening drevet af frivillige med interesse for EU og Europa. Der er ca. 550 medlemmer fordelt i 6 lokalforeninger. Foreningens formål er at oplyse unge om europæiske forhold samt at arbejde for en styrket europæisk stemme i den offentlige debat i Danmark. Du kan læse mere om organisationen på www.euro.dk.

PDF-version:

Stillingsopslag, Økonomisk medarbejder i Europæisk Ungdom

Om forfatteren