Hvem er vi?

Europæisk Ungdom er en tværpolitisk ungdomsorganisation, som arbejder for at øge forståelsen og interessen for Den Europæiske Union blandt unge i Danmark.

Organisationen er drevet af unge og organisationens aktiviteter bliver for størstedelens vedkommende til på basis af en ulønnet indsats fra medlemmernes side. Aktiviteterne er alt fra kurser og debatarrangementer over studieture til en aktiv læserbrevsproduktion.

Politisk spænder medlemmerne vidt på den politiske venstre-højre skala, ligesom vi repræsenterer alt fra skeptiske EU-tilhængere til føderalister. Fælles er dog, at vi alle tror på, at det europæiske samarbejde er nødvendigt for at kunne løse mange af nutidens globale problemer.

Praktisk information

1. Kontingentet er sat til 100 kr pr. år og betales over PBS efter første indmeldelse.

2. Vedtægter kan findes her

3. Refusionsblanketter for hhv. rejser og generelle omkostninger kan findes her

Members

Presidency

Andreas Høstgaard Poulsen
Landsformand

Johan Thostrup
Politisk Næstformand

Annette Klaaborg
Organisatorisk Næstformand

Executive Board

Nikolaj Kornerup
International Sekretær

Patrick Løvenskjold von Wildenradt
Kasserer

Signe Ivens de Carvalho
Bestyrelsesmedlem

Christiane Elise From
Bestyrelsesmedlem

Simon Fabrin
Bestyrelsesmedlem

Local Presidency - Aarhus

Anders Stistrup Markussen
Lokalformand

Pernille Lundby Dokkedal
Politisk næstformand

Mikkel Kristensen
Organisatorisk næstformand

Local Presidency - Fyn

Amina Nørgård
Lokalformand

Thereza Smidt
Lokalnæstformand

Local Presidency - København

Magnus Orstrand
Lokalformand

Caroline Rebien
Lokalnæstformand

Local Presidency - Nordjylland

Laima Liepinytė
Lokalformand

Gabriel Apetrei
Lokalformand

Local Presidency - Sjælland

Lucas Bjergskov Larsen
Lokalformand

Elise Sydendal
Lokalnæstformand

Local Presidency - Syd

Mai Poulsen
Lokalformand

Arne Hollstein
Lokalnæstformand

Local Presidency - International (Frederiksberg)

Caroline Morales
Lokalformand

Peter Gøransson
Lokalnæstformand

Kontakt
Europæisk Ungdom
Rosenørns Alle 35, 1970 Frederiksberg
+45 22 85 48 49
info@euro.dk

Formandsskabet
Landsformand Andreas
andreas@euro.dk
+45 26 24 32 34

Politisk Næstformand Johan
politik@euro.dk
+45 42574239

Local Sections

I Europæisk Ungdom er vi seks lokalafdelinger fordelt på de fem regioner. Her finder du lokalafdelingen nærmest dig. Følg med i aktiviteter og muligheder for at blive en del af fællesskabet på facebook.

Vi glæder os til at møde dig! 

Aarhus

Klik på facebook-logoet ovenover for at komme til vores facebook-side.
Lokalformand Helena Ravn.

I Aarhus-afdelingen af Europæisk Ungdom sætter vi særligt fokus på det sociale fællesskab, hvilket altid sørger for at humøret er højt og dermed også motivationen til at redde EU! Fra samtalesaloner over pubcrawls til julefrokoster har vi regelmæssige sociale tilbud som vores medlemmer plejer at nyde. Dette giver god gejst oven i vores mange faglige arrangementer om EU og det internationale fællesskabs vigtighed, som vi plejer at holde nær Aarhus Universitet eller midtbyen. Vi er stolte af altid at være åbne og glade for nye ansigter, uanset om vi ser dig én gang eller mange gange. Med over 100 lokale medlemmer, og mange permanent aktive, kan du være sikker på at møde dygtige og spændende hoveder i vores rækker. Hvis du er medlem hos os eller interesseret i foreningen, kan du altid skrive til vores formand eller til vores Facebookside, som du i øvrigt med fordel kan følge. Der kan du se alle vores arrangementer og finde vores medlemsgruppe!
Vi ses i Aarhus!

Fyn

Klik på facebook-logoet ovenover for at komme til vores facebook-side.
Lokalformand Amina Nørgård

København

Klik på facebook-logoet ovenover for at komme til vores facebook-side.
Lokalformand Magnus Orstrand.

Europæisk Ungdom København er med sine 270 medlemmer din go-to forening for et etablere kendskab til det europæiske fællesskab! Vi arrangerer alt fra ambassadebesøg, til oplæg, debatter, studieture, fester & sociale arrangementer. Du er hjerteligt velkommen til at kigge forbi til et arrangement eller to, og se om vores foreningen er noget for dig!
Som medlem kan du både deltage de gange det passer ind i skemaet, men du er også hjerteligt velkommen til at komme med idéer og bidrage til planlægningen af kommende events. Vi kører en flad struktur i foreningen, der muliggør at du allerede fra dag ét, kan deltage i planlægningen af forskellige arrangementer, via vores arbejds kommissioner.
Vi glæder os til at møde dig!

Nordjylland

Klik på facebook-logoet ovenover for at komme til vores facebook-side.
Lokalformand Narcis George Matache & Gabriel Apetrei.

Hejsa underlige person, interesseret i Europa og alle dets tosser

Vi ved det kan være svært at finde ligesindede personer, men frygt ikke, Europæisk Ungdom Nordjylland har din ryg. Her holder vi en masse interessante events omkring EU og dets betydning i verden, og måske mest vigtigt, Unionens betydning hos dig lokalt.

Du behøver IKKE være politisk interesseret, fordi vi tilbyder et fællesskab af openminded og sjove mennesker, du kan hænge ud med. Kom og med dem og hyg dig til nogle af vores mange sociale arrangementer gennem året! Hvis du ER interesseret i politisk arbejde, hvorfor så ikke joine vores team af EU-nørder og bliv engageret i debatter og udvikle dine kommunikative skills? Der er noget for alle her, så hold øje med vores SoMe-platforme, og hvem ved, måske finder du et event du synes om!

Endelig, hvis du er interesseret i bestyrelsesarbejde og vil være en del af organisationens fremtid, så kontakt formændene, eller os gennem Facebooksiden.

Forenet i mangfoldighed

Din lokalforening

Sjælland

Klik på facebook-logoet ovenover for at komme til vores facebook-side.
Lokalformand Lucas Bjergskov Larsen.

Europæisk Ungdom Sjælland (EUZ) er en mindre afdeling, som primært er beliggende i Roskilde. Vi afholder faglige arrangementer i form af EU-relaterede debatter eller workshops cirka en gang om måneden. Meget energi lægger vi også i at pleje vores medlemmer med hyggelige sociale arrangementer - specielt vores julefrokoster er berygtede. Alle medlemmer er altid inviteret til vores aktiviteter, og nogle gange er arrangementerne offentlige, så man kan tage en ven eller to med. Vi har en lille men aktiv bestyrelse, som har mange idéer og tager mange initiativer.

Syd

Klik på facebook-logoet ovenover for at komme til vores facebook-side.
Lokalformand Mai Poulsen.

Europæisk Ungdom Syd- og Sønderjylland er en lokalafdeling i et internationalt miljø. Vores medlemmer kommer fra hele verden, nogle går på en ungdomsuddannelse, andre på universitetet, også har vi også medlemmer, der er ude på arbejdsmarkedet. Vi holder hovedsageligt til i Sønderborg, hvor vi har et tæt samarbejde med de andre ungdomsforeninger i det sønderjyske. I Europæisk Ungdom Syd-og Sønderjylland sker der altid noget. Gennem året er der mange forskellige events og aktiviteter. Vinsmagning, filmaftener, debatter, Brexit seminar og Melodi Grand Prix aften er bare nogle af de events, vi har holdt, og vores kalender bliver hele tiden opdateret med nye aktiviteter.


Partners

Europabevægelsen