United2016_12EUK 01DSC_0171

 • Skal man være enig i, at alt EU gør er godt, for at være medlem?

   

  Nej, det skal man ikke. Det er hammer sundt at være kritisk. Vi kan således godt kritisere de svagheder, som det tætte europæiske samarbejde har – men det er af et konstruktivt og kærligt hjerte, for vi tror fuldt ud på idéen! 

 • Hvad hvis jeg ikke er enig i alt det Europæisk Ungdom mener?

   

  Det er helt okay ikke at være enig. Vi bestemmer vores politik ud fra medlemsdemokrati og vedtager bl.a. politisk program på vores landsmøde. Fælles er dog, at vi alle tror på, at det europæiske samarbejde er nødvendigt for at kunne løse mange af nutidens globale problemer

 • Er I ikke bare en omgang RU’er?

  RU er rigtig fine, men vi er ikke RUs euroklub 🙂 Vi er en tværpolitisk ungdomsorganisation, som arbejder for at øge forståelsen og interessen for Den Europæiske Union blandt unge i Danmark.Vi er det største europæiske ungeforum i Danmark. 

 • Koster det penge at være med?

  Det koster kun 75 kr/år at være med. Det er 20,5 øre om dagen :O

 • Er I et ungdomsparti?

  Nej, vi er en politisk ungdomsorganisation. Det er derfor muligt at være med i et ungdomsparti OG Europæisk Ungdom. Vi arbejder for at øge forståelsen og interessen for Den Europæiske Union og demokratisk internationalt samarbejde generelt blandt unge i Danmark.

 • Hvad hvis man ikke ved så meget om EU?

  Bare rolig. Viden er vejen frem, og du lærer en masse ved at være med! Vi er alle unge mennesker og ingen af os bider – så stil bare spørgsmål. Hvis du ikke forstår det, er der nok massere af andre som heller ikke forstår det. Vi tror på, at større viden om EU hos borgerne, vil betyde en større interesse og dermed et større engagement i det europæiske demokrati. Derfor arbejder vi på at skabe en mere intensiv og ekstensiv debat om europæisk politik, så danske unge danner deres holdninger på et oplyst grundlag. 

 • Hvad laver I?

  Vi laver rigtig mange ting! Vi laver info- og debatarrangementer, workshops og opkvalificering, politiske møder, skriver læserbreve, deltager i netværk, rejser på studieture og kongresser i Europa, laver kampagner, fejrer Europadag, tager på ud-af-huset-besøg ude i landet, laver kongresser, ser europæiske film, diskuterer, drikker øl, spiser mad og har det hyggeligt sammen.

 • Hvordan foregår arrangementer når I afholder dem?

  Der findes mange forskellige formater, men det vil enten være en hverdagsaften fra kl. 16 eller en weekend eftermiddag. Der vil være velkomst fra arrangørerne eller formanden og så varer det 2 timers tid. Efterfølgende kan man hænge ud med de andre deltagere og medlemmer og det kan ske at det ender med, at nogle går ud og får en øl.

 • Hvor ofte ligger der politiske arrangementer, møder, workshops etc.?

  Lokalforeningerne prøver at afholde møder og arrangementer hver måned. Der plejer dog at være lidt stille, når at det er læseferie, eksamen og sommerferie. Landsbestyrelsen laver nationale tiltag som folkemøde(r) og kampagner.  

 • Hvor gammel skal man være for at være med?

  Du kan være 10 eller 100 år, men de fleste af medlemmerne er under 30 år. Vores formål er at være en ungdomsorganisation, så vores arrangementer er målrettede til unge mellem ca. 15-30 år.

 • Hvad er forskellen på jer og Europabevægelsen?

  Europæisk Ungdom er en selvstændig og uafhængig ungdomsorganisation og Europæisk Ungdom er associeret medlem af Den Danske Europabevægelse. Vores to organisationer deler en fælles målsætning om at styrke og kvalificere EU-debatten i Danmark, og vi afholder jævnligt arrangementer i fællesskab på tværs af Danmark. Vi er de unge og hvad vi laver, er henvendt til unge. Vi skal være med til at skabe fremtiden og vores Europa – derfor er vi også lidt skarpere i spyttet.

 • Hvem er JEF?

   JEF står for Jeunes Européens Fédéralistes (Young European Federalists) og er en paneuropæiske organisation, som Europæisk Ungdom er medlem af. Via tilknytningen til JEF bliver Europæisk Ungdoms medlemmer tilbudt en mængde spændende seminarer og kurser rundt om i Europa – året rundt. Derudover giver det mulighed for at afholde arrangementer og happenings, som unge europæere på tværs af kontinentet deltager i og en fremragende mulighed for at skabe netværk og danne venskaber på tværs af landegrænser. Læs mere her www.jef.eu

 • Jeg har hørt at I har billige studieture. Hvordan kommer jeg med?

  Ja mand. Vi har fast billige ture til Bruxelles hvert år. Vores rejser bliver annonceret på facebook og i nyhedsbrevet, og varer mellem 2 og 5 dage. De koster typisk 100-150€. Vores store netværk gør også, at vi tit rejser til seminarer og konferencer i hele Europa. Du skal kontakte den lokale international officer for mere info om aktuelle rejser og tilbud

 • Det lyder mega fedt. Hvordan bliver jeg medlem?

  Lige her: http://euro.dk/bliv-medlem/. Vi glæder os til at møde dig! 

website photo 1     EYE 2016 04    47606_1094881533901781_1107598060248439671_n