Europæisk Ungdom søger ny landssekretær!

Europæisk Ungdom søger en engageret og dygtig deltidsansat landssekretær med start fra 01. april 2019 eller snarest derefter.

Er du træt af at printe dokumenter og hente kaffe? Som landssekretær hos Europæisk Ungdom garanterer vi dig en studenterstilling, der giver dig både ansvar og udfordringer. Landssekretæren har ansvaret for foreningens daglige drift, såsom at registrere nye medlemmer, stå for medlemskontakt og andre ad-hoc opgaver som må forventes for at holdeholder vores forening kørende.

Du kommer til at samarbejde med vores økonomistudentermedhjælper, ligesom du også kommer til at arbejde tæt sammen med formandskabet som består af landsformanden, den organisatoriske næstformand og den politiske næstformand. Derudover deler vi kontorer med Den Danske Europabevægelse, hvor der er god mulighed for at udbygge dit Europa-politiske netværk. Din primære opgave er at varetage driftstilskudsansøgning samt registrering af nye medlemmer. Derudover vil det også være din rolle at bistå og understøtte vores landsbestyrelse og til tider deltage i bestyrelsesmøder. Der må forventes varierende arbejdstider herunder arbejde i weekender til tider.

Du har dog god mulighed for selv at have indflydelse på, hvilke dage du gerne vil arbejde.

Vi ser gerne, at du:

  • Er struktureret, kan arbejde selvstændigt og har en høj grad af ansvarsbevidsthed
  • Har gode IT-kundskaber og gode kommunikationsevner
  • Har erfaring fra foreningsarbejde og lyst til at arbejde tæt sammen med unge frivillige
  • Har erfaring eller kendskab Dansk Ungdomsfællesråd og dets værdier
  • Har sympati for Europæisk Ungdoms værdier og ser positivt på europæisk integration

Til gengæld tilbyder vi en sjov og spændende arbejdsplads med masser af unge mennesker (primært studerende mellem 18-30 år) i en politisk organisation i høj udvikling. Arbejdstiden er 15 timer om ugen og er selvfølgelig lønnet. Hvis du er studerende, er vi selvfølgelig fleksible i forbindelse med eksamensperioder.

Du vil blive oplært af den nuværende landssekretær samt organisatoriske næstformand. Spørgsmål om arbejdet er meget velkomne til Landsformand Andreas Høstgaard Poulsen På andreas@euro.dk eller på tlf. +45 26 24 32 34

Ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger skal være os i hænde senest den 15. marts 2019 og sendes per mail til andreas@euro.dk. Jobsamtaler afholdes efterfølgende.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Europæisk Ungdom er en politisk forening drevet af frivillige med interesse for EU og Europa. Der er ca. 550 medlemmer fordelt i 6 lokalforeninger. Foreningens formål er at oplyse unge om europæiske forhold samt at arbejde for en styrket europæisk stemme i den offentlige debat i Danmark. Du kan læse mere om organisationen på www.euro.dk.